Welkom op onze website!!!

 

 Vanuit idealisme en dierenliefde is Zen Doodles  geboren;}

 

Met ons gezin met drie kinderen en 3 labradoodles wonen we in het brabantse dorp  Schaijk ( tussen oss en uden)

Wegens flinke allergieën dachten we dat bij ons nooit een hond kon wonen. Laat staan 3;)

Doordat onze australian labradoodles een improper coat negatief testen (IC neg), zijn ze voor de meeste mensen met allergieën geschikt. 

Af en toe hebben we n nestje hier in ons huis. Mocht je interesse hebben mag je inschrijven op de wachtlijst. Als je dat wilt stuur me dan n mailtje. Inschrijven kost 100 euro.

Als we n nestje hebben dan krijg je dagelijks filmpjes en updates van het nest. En dan zie je hoe dat ze hier in huis opgroeien. 

Met  4 en 6 weken is het puppyparty!!! Op zijn brabants, met koffie thee limo en lekkers voor de kids. 

Met 6 weken laten we onze gedragsdeskundige de pupjes testen. Samen met haar overleggen we wat wijsheid is qua plaatsing. Welk pupje bij welk gezin. Je mag je top 3 doorgeven en in overleg met elkaar komt het altijd goed. We houden rekening met ieders wensen!!

Australian labradoodles zijn zeer sensibele lieve honden en qua karakter vaak geschikt als echt maatje voor sensibele kids. Geven onvoorwaardelijk liefde en steun. Daarom is t soms nodig verder te kijken dan het uiterlijk. Het karakter van de hond is vanuit onze visie het belangrijkste!

We zijn ervaren met het plaatsen van onze pups bij gezinnen met special need kids. Het zijn dan potentiele therapiehonden. Maar ook voor bijvoorbeeld schoolhond,  speciaal onderwijs of coaching praktijk, of zorgboerderij. Onze gedragstherapeute Mieke  is zeer ervaren en weet precies welke pup geschikt is voor dit doel. 

Ik (Marieke ) ben  fysiotherapeut en klassiek homeopaat. Vanuit mijn zorgachtergrond gewend om met hulpvragen te werken. Maar als gewone huishond zijn ze ook zeer geschikt natuurlijk, maatjes voor het leven. 

Qua uiterlijk zijn ze ook prachtig en volledig getest op alle erfelijke te testen ziekten. ook de poten, health check en ogen worden getest. Zodat ook fysiek de ouderdieren volgens de eisen van de ALAEU geschikt zijn om mee te fokken. We hebben gekozen voor de ALAEU omdat deze vereniging de strengste testeisen heeft. 

Wij hebben alleen pups in de maat mini en klein medium. 

Als het pupje bij je woont houden we contact middels de groepsapp en gaan we voor wie wil samen wandelen.

Met onze werkwijze hopen de pups een stabiele basis  mee te geven zodat ze uit groeien tot lieve vrolijke maatjes voor het leven!!!!

 

Vriendelijke groeten Jan Willem en Marieke Huisman