Welkom op onze website!!!

 

Zen doodles is onderdeel van mijn praktijk voor klassieke homeopathie. Wij ondersteunen de hond dan ook homeopathisch als nodig, tijdens dracht zwangerschap en bevalling . Vanuit idealisme en dierenliefde is zen doodles  geboren;}

 

Met ons gezin met drie kinderen en 3 labradoodles wonen we in een brabants dorp tussen oss en uden. 

Wegens flinke allergieen dachten we dat bij ons nooit een hond kon wonen. Laat staan 3;)

Doordat onze australian labradoodles een improper coat negatief testen (IC neg), zijn ze voor de meeste mensen met allergieen geschikt. 

Af en toe hebben we n nestje hier in ons huis. Mocht je interesse hebben mag je inschrijven op de wachtlijst. Als je dat wilt stuur me dan n mailtje. Inschrijven kost 100 euro. Dan stuur ik je de inschrijflijst die je per post retourneert. Het inschrijfgeld gaat van de pupprijs af. het is wel zo mocht u ergens anders een pup halen of niet meer willen dan bent u het geld kwijt. voorheen was inschrijven gratis bij ons, maar helaas gaan teveel mensen ook elders ''shoppen'' zogezegd. 

Als we n nestje hebben dan krijg je dagelijks filmpjes en updates. 

Met  4 en 6 weken is het puppyparty!!! Op zijn brabants, met koffie thee limo en lekkers voor de kids. 

Met 6 weken laten we n gedragsdeskundige de pupjes testen. Samen met haar overleggen we wat wijsheid is qua plaatsing. Welk pupje bij welk gezin. Je mag je top 3 doorgeven en in overleg met elkaar komt het altijd goed. We houden rekening met ieders wensen

Australian labradoodles zijn zeer sensibele lieve honden en qua karakter vaak geschikt als echt maatje voor sensibele kids. Geven onvoorwaardelijk liefde en steun. Daarom is t soms nodig verder te kijken dan het uiterlijk. Het karakter van de hond is vanuit onze visie het belangrijkste!

Ook als het pupje bij je woont houden we contact middels de groepsapp en gaan we voor wie wil samen wandelen.

Met onze werkwijze hopen de pups een stabiele basis  mee te geven zodat ze uit groeien tot lieve vrolijke maatjes voor het leven. 

 

Vriendelijke groeten Marieke Huisman en familie